La Dame Nails is genomineerd voor de nagelstudio awards gemeente Almere en de provincie Flevoland.

Dat is natuurlijk een grote eer en erg mooie waardering.

Waarom deze verkiezing?
Nagelstudio’s maken de mensen en daarmee de wereld een stukje mooier. Ze zorgen voor meer zelfvertrouwen bij mensen en bieden vaak een luisterend oor. Het vakmanschap verdient meer waardering. Kortom; nagelstudio’s zijn onmisbaar en verdienen een podium. Nagelstudio’s maken daarom kans op felbegeerde titels en awards in hun eigen gemeente, provincie en zelfs landelijk.

Bron: Breng je stem uit! (nagelstudioawards.nl)

Vanaf 22 maart tot en met 30 april 2023 kun je jouw stem uitbrengen op de salon van jouw keuze. Je kunt maximaal één keer stemmen.

Uiteraard heb ik jouw stem hard nodig om deze award te winnen; wil je mij helpen?


Stem op La Dame Nails klik op onderstaande button of scan de QR code.

Vergeet jouw stem niet te bevestiging via je mailbevestiging (let op de SPAM box):

Of scan de QR Code:


Hoe werkt het?

Organisatie & Partners
De Nagelstudio Awards worden georganiseerd met de partners Nailed IT Magazine, United Consumers, De DJ’s van Radio 538 en De Zaak. De uitvoering is in handen van Vote Company (zij leveren onder meer de stemtools voor de Publieksprijs bij de Musical Awards). Vote Company voert voor iedere tussenstand en eindstand controles uit om te monitoren of het stemmen eerlijk verloopt. Indien nodig worden er stemmen ongeldig gemaakt.

Als stemmer maakte je kans op mooie prijzen:

  • Een dinerbon t.w.v. € 100,-
  • Een wellnessdag voor 2 personen

Op de bedankpagina die je krijgt na het bevestigen van een stem (let op jouw SPAM!) staat een extra winactie waarmee je de volgende prijzen kunt winnen (je kunt je voorkeur aangeven):

  • 2 vliegtickets naar Ibiza
  • Een wellnessdag voor 2 personen
  • Een luxe hotelovernachting

De prijswinnaars onder de stemmers worden via de nieuwsbrief van de verkiezing bekend gemaakt. Wacht dus niet te lang en breng vandaag nog je stem uit!

Hoe wordt de winnaar bepaald?

De winnaars per gemeente en per provincie worden bepaald door de online stemronde.  Nagelstudio’s maken in de gemeente waar zij gevestigd zijn kans op een Award voor de meeste stemmen en een Award voor de hoogste waardering. Een nagelstudio kan natuurlijk ook beide titels winnen.

Per provincie is er ook een titel te winnen voor de nagelstudio met de meeste stemmen en een titel voor de nagelstudio met de beste waardering.

En…landelijk is er 1 winnaar met de meeste stemmen en 1 nagelstudio met de beste waardering.

De winnaar van de landelijke titel is degene die landelijke de beste score behaalt met dezelfde berekening als bij de ranking per provincie (zie hierboven). 

Voor alle titels geldt:
Er zijn minimaal 30 bevestigde stemmen nodig om een titel te kunnen winnen. Nagelstudio’s met minimaal 30 stemmen en een gemiddelde score van een 9 of hoger mogen de titel Gold Award voeren.

Help je mij deze Award te winnen? Alvast dank voor je moeite!

Liefs, Jeannette

error: Content is protected !!
%d bloggers liken dit: