Reviews zijn ervaringen met producten of diensten.. Een review kan ook de persoonlijke ervaring zijn van een klant over dienstverlening door een bedrijf.

Een Review kan een potentiële klanten overhalen om bij La Dame Nails in de salon te komen of om een aankoop van een product te doen bij de salon.

Hoewel smaken verschillen, kan een goed onderbouwde mening met motivatie toch veel informatie verschaffen. Je zou mij er erg mee helpen jouw ervaring te delen.


Jasmijn Koen
Jasmijn Koen
22. December, 2023.
Eindelijk iemand die naar je wensen luistert en goed advies geeft. Ze blijft zich ontwikkelen door deel te nemen aan workshops en cursussen. Buiten dat is het er altijd gezellig. Echt een aanrader.
Michele Goncalves
Michele Goncalves
14. November, 2023.
Geweldig!
Jacqueline Handgraaf
Jacqueline Handgraaf
2. November, 2023.
La Dame is een zeer professionele salon waar veel tijd en aandacht wordt besteed aan het beste resultaat in een hele gezellige en ontspannen sfeer. Gewoon top! Hartelijke groet, Jacqueline H.
Annelies Heijne
Annelies Heijne
2. Oktober, 2023.
Super goeie salon, neemt echt de tijd voor je. Uitleg en openheid over de producten die gebruikt worden.
Vrijzicht2cascade Almere
Vrijzicht2cascade Almere
17. Maart, 2023.
Ik kom al jaren bij Jeannette, altijd keurig verzorgde nagels en nooit wachttijden, wat ik heel prettig vind. Veel keuze uit verschillende soorten (gel)nagellak in alle kleuren. Bovendien een heerlijk relaxmoment voor jezelf. Kortom, een aanrader! Jacqueline
Irene Bertozzi
Irene Bertozzi
10. Maart, 2023.
Ik vind het altijd een feestje, goed advies en altijd weer blij dat mijn 'werkhanden' er weer verzorgd uitzien. Goede kwaliteit en producten.
Marjolijn Clevers
Marjolijn Clevers
11. Januari, 2023.
Een mooi eindresultaat en een zorgvuldige en hygiënische werkwijze. La Dame Nails luistert goed naar de de wensen van de klant en zet zich in om daar aan tegemoet te komen. Ik ga altijd weer blij de deur uit.
Shurminia martina rafael
Shurminia martina rafael
13. December, 2022.
V. Bouma
V. Bouma
24. Augustus, 2022.
Mijn bezoeken bij de salon ervaar ik elke keer weer als prettig en ontspannen. Jeanette is deskundig, sociaal, attent en betrokken. Mijn handen en voeten zien er goed verzorgd uit en ik ben tevreden over de kwaliteit van de manicure en de producten die gebruikt worden.
Marianne Bronkhorst
Marianne Bronkhorst
17. Juni, 2022.


Facebook reviews

La Dame Nails
5.0
Based on 17 reviews
aangedreven door Facebook
Jeanette Damen-Knudsen
Jeanette Damen-Knudsen
5. Maart, 2022.
Ik was begonnen als nagelbijter en met de professionele belediging van La Dame Nails heb ik nu de mooiste verzorgde nagels en bijten ik geen nagels meer. Dus een echte aanrader als jij wil stoppen met nagel bijten!
Brenda Engels
Brenda Engels
8. Juni, 2021.
Super mooie nagels ben er heel blij mee 🎉
Barbara Bar Bara
Barbara Bar Bara
19. December, 2019.
Wat ben ik toch blij met je Jeannette, prachtige kerstnagels heb je weer gemaakt💅🏻. Hele fijne 🎄kerstdagen en jaarwisseling en natuurlijk tot volgend jaar
Liesbeth Wijnschenk
Liesbeth Wijnschenk
21. September, 2019.
zeer vakkundig en hygiënisch! je nagels gaan er niet van stuk, worden eerder sterker door het gebruik van CND. wordt vaak nep aangeboden. maar bij La dame nails is alles origineel fijne sfeer.
Jacqueline Nieuwendijk
Jacqueline Nieuwendijk
8. Juni, 2019.
Mijn nagels waren er slecht aan toe, maar dankzij de deskundigheid van Jeanette zijn ze in een paar weken tijd heel erg opgeknapt! Daarnaast is het gezellig met Jeanette en is het echt een momentje voor mezelf, een echte aanrader dus!
Sharon Nieuwstadt
Sharon Nieuwstadt
8. Mei, 2019.
Mooie schone salon met fijne producten. Jeanette neemt de tijd, legt alles goed uit en geeft advies. Ik ben elke keer weer blij met m’n gelakte nagels!
Maggie van der Stel
Maggie van der Stel
1. Mei, 2019.
Wat een prachtige salon. Mooie creaties. prachtige kleuren de nieuwste trends. Mooie nagels verzorgde handen..
Angela van Moorst
Angela van Moorst
30. December, 2018.
Prachtig resultaat. Jeannette geeft goed advies over combinaties en mogelijkheden. En heb je toch een ongelukje tussen de behandelingen door, is daar ook de TOPservice.
Meleny Tetteroo
Meleny Tetteroo
8. Juni, 2018.
Het is gezellig wanneer je bij Jeannette langskomt en wordt met de juiste producten behandeld. De verzorging van nagels en handen is perfect en ik ben iedere keer super blij met het resultaat!
Monique Maddox-Hendriksen
Monique Maddox-Hendriksen
15. Mei, 2018.
Mijn teentjes zien er zo mooi uit met het nieuwe kleurtje op de nagels! De eerste keer dat Jeannette de tenen deed, maar zeker niet de laatste keer! Prachtig gedaan, echt vakwerk en heel gezellig! Je bent een Toppertje Jeannette!!

 

error: Content is protected !!
%d bloggers liken dit: