Reviews zijn ervaringen met producten of diensten.. Een review kan ook de persoonlijke ervaring zijn van een klant over dienstverlening door een bedrijf.

Een Review kan een potentiële klanten overhalen om bij La Dame Nails in de salon te komen of om een aankoop van een product te doen bij de salon.

Hoewel smaken verschillen, kan een goed onderbouwde mening met motivatie toch veel informatie verschaffen. Je zou mij er erg mee helpen jouw ervaring te delen.


Marjolijn Clevers
Marjolijn Clevers
11. Januari, 2023.
Een mooi eindresultaat en een zorgvuldige en hygiënische werkwijze. La Dame Nails luistert goed naar de de wensen van de klant en zet zich in om daar aan tegemoet te komen. Ik ga altijd weer blij de deur uit.
Shurminia martina rafael
Shurminia martina rafael
13. December, 2022.
V. Bouma
V. Bouma
24. Augustus, 2022.
Mijn bezoeken bij de salon ervaar ik elke keer weer als prettig en ontspannen. Jeanette is deskundig, sociaal, attent en betrokken. Mijn handen en voeten zien er goed verzorgd uit en ik ben tevreden over de kwaliteit van de manicure en de producten die gebruikt worden.
Marianne Bronkhorst
Marianne Bronkhorst
17. Juni, 2022.
Ronak Abghari
Ronak Abghari
7. April, 2022.
Barbara Janssen
Barbara Janssen
31. Maart, 2022.
Altijd een feestje als ik bij Jeannette van La Dame Nails ben geweest. Professioneel advies en altijd gezellig tijdens het vijlen en lakken van mijn nagels. Ik wil niet anders meer!
Vrijzicht2cascade Almere
Vrijzicht2cascade Almere
4. Maart, 2022.
Ik kom heel graag bij La Dame nails. Een zeer professionele salon en Jeannette is een vakvrouw! Bij haar ga je de deur uit met hele mooie en goed verzorgde nagels. Ze werkt heel precies en zeer hygiënisch en ze neemt de tijd voor je. Je hoeft nooit op je beurt te wachten, ze plant de afspraken ruim in. Bovendien is het een heerlijk ontspanningsmoment voor jezelf. Ze blijft zichzelf bijscholen om je zo goed mogelijk te kunnen helpen. Ze geeft goede adviezen en heeft veel verstand van zaken. Je kunt ook je hart luchten of gewoon lekker met haar babbelen, heerlijk! Lieve Jeannette, ga zo door! Lieve groet, Jacqueline Handgraaf
freddy krueger
freddy krueger
4. Maart, 2022.
Wat een feestje om naar Jeannette te gaan, het is er gezellig en zeer belangrijk Jeannette werkt heel erg hygiënisch , je hebt je eigen nageltools die in een bakje met je naam gaan en dus voor niemand anders wordt gebruikt, zoals bij menig salon wel het geval is. Ik ga altijd met prachtige nagels de deur uit en Jeannette heeft altijd leuke tips voor nagels, handen voeten of lichaam. Ook blijft ze door de vele cursussen die ze volgt op de hoogte van alles en weet ze gewoon heel veel van de anatomie van de mens. Ik kan niet anders zeggen dat ik heel erg blij ben met La Dame Nails.
frida rohof
frida rohof
2. Maart, 2022.
Er is veel aandacht voor persoonlijke hand/nagelproblemen en worden met veel aandacht opgelost voor zover dat mogelijk is. Fijne schone salon en behandeling.
Mascha Scheele
Mascha Scheele
1. Maart, 2022.
Zeer goede ervaring bij La Dame Nails. Servicegericht, vriendelijk, neemt de tijd en adviseert goed. De verzorging van mijn handen en nagels is top.


Facebook reviews

La Dame Nails
5.0
Based on 17 reviews
aangedreven door Facebook
Jeanette Damen-Knudsen
Jeanette Damen-Knudsen
5. Maart, 2022.
aanbevolen
Ik was begonnen als nagelbijter en met de professionele belediging van La Dame Nails heb ik nu de mooiste verzorgde nagels en bijten ik geen nagels meer. Dus een echte aanrader als jij wil stoppen met nagel bijten!
Brenda Engels
Brenda Engels
8. Juni, 2021.
aanbevolen
Super mooie nagels ben er heel blij mee 🎉
Barbara Bar Bara
Barbara Bar Bara
19. December, 2019.
aanbevolen
Wat ben ik toch blij met je Jeannette, prachtige kerstnagels heb je weer gemaakt💅🏻. Hele fijne 🎄kerstdagen en jaarwisseling en natuurlijk tot volgend jaar
Liesbeth Wijnschenk
Liesbeth Wijnschenk
21. September, 2019.
aanbevolen
zeer vakkundig en hygiënisch! je nagels gaan er niet van stuk, worden eerder sterker door het gebruik van CND. wordt vaak nep aangeboden. maar bij La dame nails is alles origineel fijne sfeer.
Jacqueline Nieuwendijk
Jacqueline Nieuwendijk
8. Juni, 2019.
aanbevolen
Mijn nagels waren er slecht aan toe, maar dankzij de deskundigheid van Jeanette zijn ze in een paar weken tijd heel erg opgeknapt! Daarnaast is het gezellig met Jeanette en is het echt een momentje voor mezelf, een echte aanrader dus!
Sharon Nieuwstadt
Sharon Nieuwstadt
8. Mei, 2019.
aanbevolen
Mooie schone salon met fijne producten. Jeanette neemt de tijd, legt alles goed uit en geeft advies. Ik ben elke keer weer blij met m’n gelakte nagels!
Maggie van der Stel
Maggie van der Stel
1. Mei, 2019.
aanbevolen
Wat een prachtige salon. Mooie creaties. prachtige kleuren de nieuwste trends. Mooie nagels verzorgde handen..
Angela van Moorst
Angela van Moorst
30. December, 2018.
aanbevolen
Prachtig resultaat. Jeannette geeft goed advies over combinaties en mogelijkheden. En heb je toch een ongelukje tussen de behandelingen door, is daar ook de TOPservice.
Meleny Tetteroo
Meleny Tetteroo
8. Juni, 2018.
aanbevolen
Het is gezellig wanneer je bij Jeannette langskomt en wordt met de juiste producten behandeld. De verzorging van nagels en handen is perfect en ik ben iedere keer super blij met het resultaat!
Monique Maddox-Hendriksen
Monique Maddox-Hendriksen
15. Mei, 2018.
aanbevolen
Mijn teentjes zien er zo mooi uit met het nieuwe kleurtje op de nagels! De eerste keer dat Jeannette de tenen deed, maar zeker niet de laatste keer! Prachtig gedaan, echt vakwerk en heel gezellig! Je bent een Toppertje Jeannette!!

 

error: Content is protected !!