Reviews

 

V. Bouma
V. Bouma
24. Augustus, 2022.
Mijn bezoeken bij de salon ervaar ik elke keer weer als prettig en ontspannen. Jeanette is deskundig, sociaal, attent en betrokken. Mijn handen en voeten zien er goed verzorgd uit en ik ben tevreden over de kwaliteit van de manicure en de producten die gebruikt worden.
Marianne Bronkhorst
Marianne Bronkhorst
17. Juni, 2022.
Ronak Abghari
Ronak Abghari
7. April, 2022.
Barbara Janssen
Barbara Janssen
31. Maart, 2022.
Altijd een feestje als ik bij Jeannette van La Dame Nails ben geweest. Professioneel advies en altijd gezellig tijdens het vijlen en lakken van mijn nagels. Ik wil niet anders meer!
Vrijzicht2cascade Almere
Vrijzicht2cascade Almere
4. Maart, 2022.
Ik kom heel graag bij La Dame nails. Een zeer professionele salon en Jeannette is een vakvrouw! Bij haar ga je de deur uit met hele mooie en goed verzorgde nagels. Ze werkt heel precies en zeer hygiënisch en ze neemt de tijd voor je. Je hoeft nooit op je beurt te wachten, ze plant de afspraken ruim in. Bovendien is het een heerlijk ontspanningsmoment voor jezelf. Ze blijft zichzelf bijscholen om je zo goed mogelijk te kunnen helpen. Ze geeft goede adviezen en heeft veel verstand van zaken. Je kunt ook je hart luchten of gewoon lekker met haar babbelen, heerlijk! Lieve Jeannette, ga zo door! Lieve groet, Jacqueline Handgraaf
freddy krueger
freddy krueger
4. Maart, 2022.
Wat een feestje om naar Jeannette te gaan, het is er gezellig en zeer belangrijk Jeannette werkt heel erg hygiënisch , je hebt je eigen nageltools die in een bakje met je naam gaan en dus voor niemand anders wordt gebruikt, zoals bij menig salon wel het geval is. Ik ga altijd met prachtige nagels de deur uit en Jeannette heeft altijd leuke tips voor nagels, handen voeten of lichaam. Ook blijft ze door de vele cursussen die ze volgt op de hoogte van alles en weet ze gewoon heel veel van de anatomie van de mens. Ik kan niet anders zeggen dat ik heel erg blij ben met La Dame Nails.
frida rohof
frida rohof
2. Maart, 2022.
Er is veel aandacht voor persoonlijke hand/nagelproblemen en worden met veel aandacht opgelost voor zover dat mogelijk is. Fijne schone salon en behandeling.
Mascha Scheele
Mascha Scheele
1. Maart, 2022.
Zeer goede ervaring bij La Dame Nails. Servicegericht, vriendelijk, neemt de tijd en adviseert goed. De verzorging van mijn handen en nagels is top.
daniela wolterson
daniela wolterson
27. Februari, 2022.
Bijzonder plezierig. Iemand die de tijd en de aandacht voor je heeft. Bijzonder uitgebreide collectie kleuren. CND gellak geweldig.
Sheralynn
Sheralynn
26. Februari, 2022.

 

Kijk voor meer reviews op

 

 

 


Reviews andere media:

De agenda is volvoor cosmetische behandelingen

Te allen tijde plek voor medisch cliënten/patiënten

& (oncologische) handzorgverlening