Maatwerkoplossingen

La Dame Nails staat voor ‘mooi verzorgd’: mooi verzorgde nagels en handen.

“Je hoeft niet perfect te zijn om geweldig te zijn”.

Maar niet voor iedereen is dat even makkelijk of eenvoudig haalbaar. Soms heb je van nature zwakke(re) nagels, ben je nagelbijter of heb je een beroep dat een aanslag op handen en nagels doet of wil je gewoon af van jarenlang kunstnagels.

La Dame Nails biedt hierbij begeleiding op maat. Want wat is er mooier dan gezonde, goed verzorgde en stevige natuurlijke nagels?


Voorbeelden:  

* Nagelbijter

Zowel voor volwassenen als kinderen (vanaf 11 jaar) biedt La Dame Nails begeleiding bij het afleren van nagelbijten. Voor kinderen wordt er een contract opgesteld met daarbij doelstellingen en beloningen. Een traject van ongeveer 2 maanden met veel contactmomenten.

* Verder zonder kunstnagels

Wil je af van jarenlang kunstnagels (Acryl / Gel)? Niet alleen kun je de kunstnagels laten verwijderen bij La Dame Nails, maar ik begeleid je ook bij de groei en verzorging van de natuurlijke nagel, met als doel representatieve natuurlijke nagels.

* Zwakke(re) nagels

Ook voor zwakke nagels zijn oplossingen. Uiteraard vergt dat ook inzet van jezelf; gebruik van de juiste producten en een goed plan helpen daarbij. La Dame Nails adviseert en helpt je graag bij dit traject. (zie ook ‘IBX Systeem’)


Voor deze behandelingen geldt een maatwerk oplossing. Wil je meer weten maak dan een afspraak en bespreek de mogelijkheden.